Meubel makerij : Vintage

vidaXL Tv-meubel met 3 vakken gerecycled teak stapelbaar bij

Vouchercode : TV Meubel geldig tot

VidaXL

Vintage

n/a

  dit vintage tv-meubel van gerecycled hout is zowel stijlvol als praktisch door de ruime schappen. het kan worden gebruikt als tv-meubel sidetable kastje bijzettafel etc. er kunnen meerdere kastjes op elkaar worden gestapeld. dit meubelstuk is een geweldige toevoeging aan uw woon- of slaapkamer. dit tv-meubel is gemaakt van gerecycled hout wat betekent dat ieder meubelstuk uniek en anders is. gerecycled hout is stevig stabiel duurzaam en mooi. daarnaast is het meubel deels handgemaakt en het handwerk draagt bij aan de unieke vintage stijl van het tv-meubel. iedere stap van het productieproces wordt met zorg uitgevoerd of het nu samenstellen polijsten of verven is. belangrijke opmerking: kleuren kunnen per meubel verschillen waardoor ieder tv-meubel unieks is; levering is willekeurig.

  voor slechts 198.00 Euro


  Ga naar vidaXL Tv-meubel met 3 vakken gerecycled teak stapelbaar


vidaXL Tv-meubel met 3 vakken kleurrijk gerecycled teak stapelbaar bij

Vouchercode : TV Meubel geldig tot

VidaXL

Vintage

n/a

  dit vintage tv-meubel van gerecycled hout is zowel stijlvol als praktisch door de ruime schappen. het kan worden gebruikt als tv-meubel sidetable kastje bijzettafel etc. er kunnen meerdere kastjes op elkaar worden gestapeld. dit meubelstuk is een geweldige toevoeging aan uw woon- of slaapkamer. dit tv-meubel is gemaakt van gerecycled hout wat betekent dat ieder meubelstuk uniek en anders is. gerecycled hout is stevig stabiel duurzaam en mooi. daarnaast is het meubel deels handgemaakt en het handwerk draagt bij aan de unieke stijl van het tv-meubel. iedere stap van het productieproces wordt met zorg uitgevoerd of het nu samenstellen polijsten of verven is. belangrijke opmerking: kleuren kunnen per meubel verschillen waardoor ieder tv-meubel unieks is; levering is willekeurig.

  voor slechts 198.00 Euro


  Ga naar vidaXL Tv-meubel met 3 vakken kleurrijk gerecycled teak stapelbaar


Ontario industri?le stijl tv-meubel bij

Vouchercode : TV Meubel geldig tot

Vintage

n/a

  een origineel meubelstuk van metaal met een vintage twist. deze originele tv-meubel brengt zowel esthetiek en functionaliteit toe aan je interieur.de metalen structuur van het ontario tv-meubel is bedekt door een raster van stevig metaal die dit meubels..

  voor slechts 325.00 Euro


  Ga naar Ontario industri?le stijl tv-meubel


woood Tv-meubel Retro grenen wit bij

Vouchercode : TV Meubel geldig tot Wit

Woood

Vintage

Wit

n/a

  verbazingwekkend elegant met een randje exclusiviteit is precies de juiste omschrijving van dit woood tv-meubel retro grenen wit. dit praktische tv-meubel met een antieke uitstraling en strakke lijnen past bij verschillende interieurstijlen. ga lekker acht

  voor slechts 199.00 Euro


  Ga naar woood Tv-meubel Retro grenen wit


vidaXL Tv-meubel met vier lades gerecycled teak bij

Vouchercode : TV Meubel geldig tot

VidaXL

Vintage

n/a

  dit tv-meubel van gerecycled teak heeft een vintage look en is niet alleen stijlvol maar ook erg praktisch door de vier ruime lades. dit meubelstuk is een geweldige toevoeging aan uw woon- of slaapkamer. het tv-meubel is gemaakt van gerecycled hout wat betekent dat ieder meubelstuk uniek en anders is. gerecycled hout is stevig stabiel duurzaam en mooi. daarnaast is het meubel deels handgemaakt en het handwerk draagt bij aan de unieke vintage stijl van het tv-meubel. iedere stap van het productieproces wordt met zorg uitgevoerd of het nu samenstellen polijsten of verven is. belangrijke opmerking: kleuren kunnen per meubel verschillen waardoor ieder tv-meubel unieks is; levering is willekeurig.

  voor slechts 292.00 Euro


  Ga naar vidaXL Tv-meubel met vier lades gerecycled teak


Label51 - Vintage TV-meubel - Bruin bij

Vouchercode : Kasten geldig tot Zwart

Label 51

Vintage

Zwart

n/a

  dit is de label51 - vintage tv-meubel - bruin van label51. dit tv-muebel is gemaakt van o.a. hout. een robuust meubel met een prachtige structuurn. hierdoor zijn de meest fantastische details zichtbaar in het hout wat het meubel enorm veel sfeer geeft. dat maakt tv kijken nog leuker!

  voor slechts 379.00 Euro


  Ga naar Label51 - Vintage TV-meubel - Bruin


tv meubel Middelburg bij

Vouchercode : TV Meubel geldig tot Bruin

Woonexpress

Vintage

Bruin

n/a

  - luxe vintage uitstraling met metalen accenten - 'soft closing' deuren en lade - hoge kleur- slijt- en stootvastheid - look en feel van echt hout een opvallende blikvanger is dit prachtige tv meubel middelburg. dit meubel heeft een imposant robuust voorkomen en is tot in de detail afgewerkt met mat zwarte metalen details. bijzonder is de uitstraling van massief hout een zware voelbare nerf en de prachtige warme gemãªleerde kleur. indeling: het tv meubel heeft 2 zware deuren achter beide deuren vind je een vaste legplank. het tv meubel heeft ook een open vak ideaal voor bijvoorbeeld je tv ontvanger. tenslotte heeft het dressoir nog een lade zo heb je nog meer opbergruimte. de deuren en de lade zijn voorzien van een soft close. dit zorgt ervoor dat de deuren en lade altijd zachtjes sluiten. de binnenzijde van het tv meubel is volledig in dezelfde kleur afgewerkt als de buitenzijde. op het meubel kun je behalve je tv nog veel meer kwijt denk aan een mooie lamp fotolijstjes en sfeerlichtjes. goed om te weten: tv meubel middelburg heeft een breedte van 188 cm een hoogte van 50 cm en een diepte van 48 cm. het meubel heeft een afwerking van lamulux dit is een hoogwaardig materiaal wat een hoge kleur- slijt- en stootvastheid heeft. er zijn nog meer meubelen van serie middelburg verkrijgbaar zo richt je je hele woonkamer in!

  voor slechts 699.00 Euro


  Ga naar tv meubel Middelburg


Tv Meubel Middelburg bij

Vouchercode : TV Meubel geldig tot Bruin

Woonexpress

Vintage

Bruin

n/a

  - luxe vintage uitstraling met metalen accenten - 'soft closing' deuren en lade - hoge kleur- slijt- en stootvastheid - look en feel van echt hout een opvallende blikvanger is dit prachtige tv meubel middelburg. dit meubel heeft een imposant robuust voorkomen en is tot in de detail afgewerkt met mat zwarte metalen details. bijzonder is de uitstraling van massief hout een zware voelbare nerf en de prachtige warme gemãªleerde kleur. indeling: het tv meubel heeft een zware deur achter deze deur vind je een vaste legplank. het tv meubel heeft ook een open vak ideaal voor bijvoorbeeld je tv ontvanger. tenslotte heeft het dressoir nog een lade zo heb je nog meer opbergruimte. de deur en de lade zijn voorzien van een soft close. dit zorgt ervoor dat de deur en lade altijd zachtjes sluiten. de binnenzijde van het tv meubel is volledig in dezelfde kleur afgewerkt als de buitenzijde. op het meubel kun je behalve je tv nog veel meer kwijt denk aan een mooie lamp fotolijstjes en sfeerlichtjes. goed om te weten: tv meubel middelburg heeft een breedte van 126 cm een hoogte van 50 cm en een diepte van 48 cm. het meubel heeft een afwerking van lamulux dit is een hoogwaardig materiaal wat een hoge kleur- slijt- en stootvastheid heeft. er zijn nog meer meubelen van serie middelburg verkrijgbaar zo richt je je hele woonkamer in!

  voor slechts 549.00 Euro


  Ga naar Tv Meubel Middelburg


1969 vintage retro tv-meubel bij

Vouchercode : Kasten geldig tot

Vintage

n/a

  retro design met een natuurlijke touch. een laag dressoir ideaal als retro tv meubel met vintage lijnen en ronde hoeken. het karakter van de 1969 tv-meubel geeft je woonkamer meteen een vintage look. naast het retro karakter van deze tv kast is het ..

  voor slechts 670.00 Euro


  Ga naar 1969 vintage retro tv-meubel


tv meubel IJBURG bij

Vouchercode : TV Meubel geldig tot Bruin

Woonexpress

Vintage

Bruin

n/a

  - strakke vintage uitstraling met metalen accenten - 'soft closing' deuren en laden - hoge kleur- slijt- en stootvastheid - look en feel van echt hout een opvallende blikvanger is dit prachtige tv meubel ijburg. dit meubel heeft een imposant robuust voorkomen en is tot in de detail afgewerkt met metalen details. bijzonder is de uitstraling van massief hout een zware voelbare nerf en de prachtige gevlamde gemãªleerde kleur. indeling: het tv meubel heeft 2 zware deuren achter beide deuren vind je een vaste legplank. daarnaast heeft het tv meubel 2 grote lades en nog een open vak ideaal voor je tv ontvanger. de deuren en de lades zijn voorzien van soft close. dit zorgt ervoor dat de deuren en lades altijd zachtjes sluiten. de bovenkant de zijkant en de binnenzijde van het tv meubel zijn prachtig afgewerkt in een donkere walnotenkleur. op het meubel kun je naast je tv ook veel andere dingen kwijt denk aan een mooie lamp fotolijstjes en sfeerlichtjes. goed om te weten: tv meubel ijburg heeft een breedte van 188 cm een hoogte van 53 cm en een diepte van 48 cm. het meubel heeft een afwerking van lamulux dit is een hoogwaardig materiaal wat een hoge kleur- slijt- en stootvastheid heeft. het dressoir staat op hoge poten ideaal voor het schoonmaken. de metalen grepen hebben een geschuurde afwerking dit geeft het dressoir een mooie authentieke uitstraling. er zijn nog meer meubelen van serie ijburg verkrijgbaar zo richt je je hele woonkamer in!

  voor slechts 799.00 Euro


  Ga naar tv meubel IJBURG


tv meubel IJBURG bij

Vouchercode : TV Meubel geldig tot Bruin

Woonexpress

Vintage

Bruin

n/a

  - strakke vintage uitstraling met metalen accenten - 'soft closing' deur en laden - hoge kleur- slijt- en stootvastheid - look en feel van echt hout een opvallende blikvanger is dit prachtige tv meubel ijburg. dit meubel heeft een imposant robuust voorkomen en is tot in de detail afgewerkt met metalen details. bijzonder is de uitstraling van massief hout een zware voelbare nerf en de prachtige gevlamde gemãªleerde kleur. indeling: het tv meubel heeft een zware deur achter deze deur vind je een vaste legplank. daarnaast heeft het tv meubel 2 grote lades en nog een open vak ideaal voor je tv ontvanger. de deur en de lades zijn voorzien van soft close. dit zorgt ervoor dat de deur en lades altijd zachtjes sluiten. de bovenkant de zijkant en de binnenzijde van het tv meubel zijn prachtig afgewerkt in een donkere walnotenkleur. op het meubel kun je naast je tv ook andere dingen kwijt denk aan een mooie lamp fotolijstjes en sfeerlichtjes. goed om te weten: tv meubel ijburg heeft een breedte van 133 cm een hoogte van 53 cm en een diepte van 48 cm. het meubel heeft een afwerking van lamulux dit is een hoogwaardig materiaal wat een hoge kleur- slijt- en stootvastheid heeft. het dressoir staat op hoge poten ideaal voor het schoonmaken. de metalen grepen hebben een geschuurde afwerking dit geeft het dressoir een mooie authentieke uitstraling. er zijn nog meer meubelen van serie ijburg verkrijgbaar zo richt je je hele woonkamer in!

  voor slechts 699.00 Euro


  Ga naar tv meubel IJBURG